Sluncem zalité nedělní dopoledne vyhnalo naši báječnou partičku z Real Top Praha opět do tréninkového centra Sparty, kde se odehrálo třetí dějství v rámci Zimní ligy 2017. Soupeřem byl tým Nadační fond ACS, tedy domácí. Omluvenky zasáhly naše řady, David Suchařípa a Kuba Štáfek byl na place, Láďa Hampl ztracen v Liberci, Míra Bosák na individuálu v Dubaji a dalo by se pokračovat ještě mnohem déle. Naše kabina ale i tak byla nabitá. Reprezentovali nás chrabří válečníci Saša Smita, Jiří Novotný, Jan Rajnoch, Marcel Gecov, Erich Brabec, Tomáš Hunal, Radek Sňozík, Jakub Štefek, Ondřej Lípa a Ota Balage.

V úvodní půli jsme sice ztratili vedení 2:0, když naše branky dali nejprve nádherným lobem Honza Rajnoch a po něm uklidil skvělou akci na trase Novotný - Brabec - Balage posledně jmenovaný do prázdné brány.

Druhá půle byla opět ve znamení totálního útoku, kdy náš originální systém 2 - 0 - 8 opět slavil úspěch a výsledku dali postupně finální podobu pánové Brabec, Lípa a Gecov.

Inu, po tak těžkém utkání jsme obdrželi mimořádnou prémii od Ericha Brabce, který nás nechal osprchovat se ve "své" šatně, což byl pro nás krásný bonus (Erich si ihned po utkání napsal do svého deníčku 1+3, pozn. redakce). A jelikož se únava v této fázi zimní přípravy kumuluje, dostali jsme příští týden volno. Zřejmě tak budeme muset vložit nějaký společný výběh, ale to už zřejmě necháme na Lavim, aby něco vymyslel...