Pánové Saša Smita, Martin Latka, Tomášové Hunal, Plekanec, Jakubové Štefek a Štáfek, Láďa Hampl, Vojta Nouzák, Honzové Koukal, Čechtický, Šmíd, David Novotný, Ota Balage a Ondra Lípa, vedeni nehrajícím koučem Jirkou Mádlem, ovládli oba zápasy.
Nejprve jsme v semifinále zdolali hospodský výběr 13:2. Polední přestávka byla tradičně vyplněna regenerací na zahradě u domu hlavního organizátora, Honzy Blažka, kde kromě pohoštění, chmelové moku byl opět velkým lákadlem bazén. Navíc Vojta Nouzák připravil „Menza“ kvíz v nafukování relaxačního saku, který udržel mozkové buňky našeho týmu v plné zátěži (včetně centra fantazie).
Ve finálovém boji jsme zdolali místní starou gardu 5:0 a mohlo se slavit.
Kromě trofeje pro vítěze jsme bodovali i na poli individuálním. David Novotný získal cenu pro nejlepšího hráče, Láďa Hampl si pak došel pro titul nejlepšího střelce.
To hlavní se ale odehrálo mimo čas vyměřený pro fotbalová klání. Dva šeky, každý v hodnotě 30.000,- putovaly do rukou Lukáše Hnáta a Dominika Ševců, kterým tato podpora jistě pomůže na jejich životních cestách. A o to šlo především.
Takže, Zbraslavice, díky a v roce 2017 adios!